Bereikbaar voor telefonische consulten  


Geert Vousten

Geert Vousten - 0900-0330 Box03 HulplijnOnline.nl

0900-0330
Box 03


Zie hier of
ik op dit moment beschikbaar
voor je ben?

Box 03 Geert Vousten


 

Cadeaubon HulplijnOnline

Verhelderend contact  ~ Clarity contact - ( Geert Vousten / Box 03 )


 

HulplijnOnline.nl Geert Vousten Box03 0900-0330

Verhelderend Contact

Ik ben er voor je!


Ik kan een luisterend oor zijn maar je ook helderheid verschaffen en je ongerustheid wegnemen in deze bijzondere (heftige) tijden zodat je weer leiding (meesterschap) over je leven krijgt en je weer in je kracht komt te staan.

✔ inspirerend
✔ rustgevend
✔ motiverend
✔ overtuigend



De meeste mensen ervaren mijn werk als direct, bijzonder, praktisch, helder, no-nonsense,
recht-uit-het-hart en to-the-point.

  • luisterend in staat van ontvankelijkheid
  • probleemverhelderend / verklarend
  • adviserend / bemiddelend

 

Specialisatie: BewustZIJN, bewustwording, burn-out, emoties, in-het-nu-leven, acceptatie, slaapproblemen, transformatie, de shift, ascensieverschijnselen, van hoofd naar hart, the field

HulplijnOnline.nl Geert Vousten Box03 0900-0330


 

Geert Vousten - 0900-0330 Box03 HulplijnOnline.nl

Geert Vousten - 0900-0330 Box03 HulplijnOnline.nl

Geert Vousten - 0900-0330 Box03 HulplijnOnline.nl


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

Door het bezoeken van deze website, de informatie geheel of gedeeltelijk door te lezen en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De gegevens op deze website zijn bedoeld ter algemene informatie.

Het advies, welke ik aanbied is niet bedoeld om te diagnosticeren of iets voor te schrijven. Het is op geen enkele manier bedoeld de consultaties te zien als een vervanging van je eigen innerlijke gids of consultatie van een reguliere arts of professionele zorgverlener.

Ik kan geen garanties geven of claimen dat de healing op zichzelf de persoon zal helen/genezen. Het zelfgenezend vermogen van iemand zal geactiveerd worden met een naar verwachting goed resultaat. Ik geloof in een combinatie van alternatieve/complementaire behandelingen en de allopathische geneeswijze/behandelingen.

Het medisch advies en informatie die je op deze site vindt is niet bedoeld als vervanging voor welk medisch advies dan ook en houdt als zodanig ook geen rekening met je persoonlijke gezondheid situatie. De informatie op deze site is ook niet geschikt als diagnose voor een bepaalde ziekte of probleem en is niet geschikt als behandeling hiervoor.

Deze website verstrekt op geen enkele wijze medisch advies.

 

Consciousness Pioneers biedt op deze website informatie aan.

Inhoudelijk betekent dit, dat Consciousness Pioneers geen garantie geeft met betrekking tot betrouwbaarheid, bruikbaarheid, volledigheid of nauwkeurigheid van hetgeen er is vermeld.

(lees hier verder)